Multisal Pauline Hall
Fredag, 20. november 2020
Dørene åpner kl. 20:30

halvor sjarmerte et fullsatt Rockefeller i senk da han varmet opp for Ásgeir i februar. Nå står han på scenen med nytt album.

Dette var tilbakemeldingene fra et overrasket publikum i Oslos storstue: «Rørt til tårer flere ganger», «Takk for en rå kveld!»

Etter tre år med nitidig jobbing er endelig albumet «Charades and Masquerades» klart, som slippes fredag 25. september. Albumet dokumenterer en stor omveltning i Halvor Bergs liv. Overgangen fra bredbent rockegitarist til finslepen popmelankoliker med hang til det storslåtte, under navnet «halvor», dokumenterer hans reise ut i en ny selvstendighet.

Den tilsynelatende harmoniske pene popmusikken skjuler et mørkere budskap som forteller hvordan verden kan oppfattes, alt ettersom hvordan du ser den. Om man ser forbi det tilsynelatende vakre i musikken, åpner det seg en mørkere virkelighet i tekstene, og det som ligger under overflaten.