Kirsten Flagstad-salen
Fredag, 9. oktober 2020
Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Komikerne vender tilbake til scenen! Med Lisa Tønne, Jonna Støme og Vidar Hodnekvam.

De siste årene har mange fått med seg «Latter Live» på NRK. I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.

Gjennom 3 sessonger har i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke sett showet, og det vært med på å gi standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.

Nå får du mulighet til å få med deg denne suksessen i levende live når de mest populære komikerne legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV. Dette blir show!

På scenen i kveld står noen av landets fremste stand-up komikere, Lisa Tønne, Jonna Støme og Vidar Hodnekvam!

Det er som kjent krevende tider for alle som lever av å samle mennesker, og det er med stor glede vi kan informere om at komikerne returnerer til scenen igjen. Hamar kulturhus sine smittevernrutiner legger tilrette for at det igjen være trygt og gøy å le i salen!

Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra HAMAR KULTURHUS – vi gleder oss til å le sammen med deg igjen!

Arrangør: Stand Up Norge

------------------------------------------------

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss.
Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Ønsker du servering, tar du plass ved ett av bordene i Passasjen, der en servitør kontakter deg for bestilling. Når du har fått det du ønsker, kan du ta glasset med deg inn i salen. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei til sal.