Multisal Pauline Hall
Torsdag, 28. september 2023
09:00-15:30
ØNSKER DU FAKTURA? Se info lengre ned i teksten.

Årets mest verdifulle treffpunkt for næringslivet - sammen for bærekraft.

Vi gjorde det i fjor og vi gjør det igjen; samler noen av landets sterkeste stemmer sammen med lokalt næringsliv for at vi i fellesskap skal bli gode på et tema som aldri har vært viktigere å samles om; bærekraft.


Årets TEMA:
Sosial bærekraft:

Sammen med noen av landets sterkeste stemmer skal vi sette søkelys på den kanskje viktigste ressursen og verdien i et uforutsigbart og utfordret samfunn; menneskene.

Bærekraftstrategi:
Hvordan kan din bedrift stadig øke kreftene og utvide den nødvendige verktøykassen når det gjelder bærekraft på arbeidsplassen?

Det er vi menneskene som er den viktigste ressursen i et uforutsigbart og utfordret samfunn, og våre felles grep, handlinger og tankesett kan bety den store forskjellen. Derfor samles vi på Hamar Kulturhus 28. september, og vier en hel dag til et verdiskapende treffpunkt for bedrifter som ønsker å bli bedre på bærekraft. Vi forener landets beste og nyeste kompetanse med regionens egen sterke kunnskap – en uslåelig kombinasjon mener vi.

Vi skal bruke dagen til å snakke, høre og lære – og forhåpentligvis inspirere til å utføre.
Med bærekraftkonferansen ønsker vi å bidra til at Hamar skal bli en foregangsby – og Innlandet en foregangsregion, på bærekraft. Og derfor samler vi de beste kreftene akkurat her, for en hel dag med grønn input, verdifulle erfaringer og kunnskap som lar oss ta vare på morgendagen på best mulig vis.


På scenen møtes du av foredragsholdere som strekker seg fra det internasjonale til det ultralokale. Med engasjement, refleksjon, debatt og samspill mellom sal og scene, skal dette bli en dag der vi legger grunnlaget for å ta de avgjørende stegene, sammen.

Med bærekraftkonferansen inviterer Team Tomorrow til mingling og kompetansedeling på tvers for å tilgjengeliggjøre ressurser, kunnskap, inspirasjon og verktøy som gjør oss skikkelig gode på bærekraft – uansett bedrift, uansett bransje.


Noen av foredragsholderne:
Louise Fuchs, tidligere global bærekraftdirektør i Oda og direktør i Schibsted kommer for å gi oss en innføring i viktigheten av sosial bærekraft. Hvordan kan næringslivet og din bedrift ta den posisjonen både samfunnet og menneskene i det fortjener og forventer? Hun blir også med oss i jakten på riktig bærekraftstrategi!

Lars Erik Lund, konserndirektør i Veidekke og tabubrytende næringslivstopp kommer for å dele egne sterke betraktninger på og erfaringer rundt det at bærekraft også handler om psykisk helse og viktigheten av et åpent, inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø.

Ingrid Bjørdal, tidligere direktør i Norsk Gjenvinning og unik innen implementering av bærekraftstrategi i bedrifter kommer for å gi oss de beste, siste, mest nyttige og mest anvendelige verktøyene i jakten på bærekraftstrategier for alle typer virksomheter.

Kimiya Sajjadi, prisvinnende i Big Enough Global, og en av norges mest ettertraktede i jakten på anvendelig, strategisk kunnskap om mangfold og inkludering.

Jørgensen & Pedersen, Norges kuleste bærekrafsforskere. Sveinung Pedersen og Lars Jørgensen er forskere ved Norges Handelshøyskole og leder Centre of Sustianable business. De har podkasten Bærekraftseventyr, og har 15 års erfaring med innovasjon med bedrifter i inn- og utland som forsøker å forene sin bærekraftstrategi med å tjene gode penger.


DETTE BLIR OGSÅ EN SMAKSFEST!
Vi serverer utsøkte eksempler på kortreist, lokal og bærekraftig mat fra Innlandet!
 

Her finner du til en hver tid oppdatert informasjon om konferansen: Bærekraftkonferansen 2023

_______________________________

ØNSKER DU FAKTURA?
Send en mail til: post@hamarkulturhus.no
Her skriver du antall billetter dere ønsker, bedriftens navn og fakturainformasjon

________________________________