Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 16. oktober 2021
19:00-20:30
Showet flyttets fra 25.09 til 16.10.

Bjarte Hjelmeland er tilbake, denne gangen med et rungende «Ja!».

I dette humorshowet byr han på treffende karakterer, parodier, og han er like musikalsk og morsom som før. Bjarte viser også mer av sin personlige side i sitt tredje humorshow. 

Bjarte har høstet flere komipriser for de to foregående showene og det har haglet høye terningkast over hans prestasjoner. Så også denne gangen. “Ja!” har fått maxiyatzy i terningkast 5 fra Aftenposten, Dagsavisen, VG, Dagbladet, BT og BA. “Ja takk, Bjarte” skriver VG og Aftenposten, mens Bergens Tidende kaller han “En mester i sitt fag”.

-------------------------------------------------------------------

Denne forestillingen var først satt opp 14. november 2020. Den ble så flyttet til 25. september 2021. 

Bjarte Hjelmeland ser seg nødt til å flytte showet nok en gang, denne gang til lørdag 16. oktober.

Dersom du hadde billett til 14. november eller 25. september, gjelder billetten din fortsatt. Du trenger ingen ny billett.

Passer ikke det nye tidspunktet for deg og du ønsker å få billetten refundert, sender du en mail til post@ebillett.no og ber om refusjon av ditt billettkjøp. Husk å oppgi navn på forestillingen og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadressen du brukte til kjøp. Har du kjøpt billett i kassen på Hamar kino eller i automat, send en e-post med informasjon om navn, kontonummer og billettnummer til andrea.jensen@hamar.kommune.no