Foajé
Fredag, 30. september 2022

Det er 3 år siden sist Hamar Salsaklubb arrangerte Hamar Latinfestival. Salsaklubben er 20 år i disse dager, og ser fram til å feire danseglede og klubben med årets festival. På fredagskvelden er det åpen og gratis dansekveld for alle.

Alle som liker latinske rytmer er velkommen, enten du danser salsa, bachata eller bare er nysgjerrig og har lyst til å være med å danse. Det kan også bli mulighet til prøve rueda, Kizomba eller en Animacìon?

Ta med danseglede og la deg inspirere! Alle er velkommen!

Hamar Salsaklubb byr opp til dans og står for musikken. Satellitten står for bardrift, og holder baren åpen fra kl. 19:30 til midnatt.

--------------------

Hamar Latinfestival
Hamar Salsaklubb feirer 20 år som klubb og festivalen vil bli den største markeringen av jubileet. Som tidligere år, er det topp instruktører og fantastiske lokaler i Hamar Kulturhus. Festivalen er også gunstig priset for å bringe danseglede til flest mulige.

Det danses i tre saler i til sammen 33 timer igjennom festivalhelgen.

Det blir to fester. Fredag kl. 19:30 i Foajeen er gratis og åpen for alle.
Lørdag er det fest i Klubbscene Rolf Jakobsen for festival-deltagere, eller de som velger å kjøpe et party-pass.

Hamar Salsaklubb gleder seg til å feire danseglede og klubben med årets Latin Festival i Hamar. Velkommen alle danseglade venner!!

Det blir kurs i blant annet Kizomba, Reggaeton, Cubansk Salsa, Bachata, Timba, Cuban Son, Afro, Footwork, osv.

Instruktører er:
Theodore Wolashie Awadzi
Yuliet Estrada Linares
Andy Gonzalo Varona
Yordano Bulgar

Kursoppsett og tidsplan legges ut fortløpende her: Hamar Salsaklubb - Latinfestival 2022