Kirsten Flagstad-salen
Tirsdag, 13. september 2022

I forbindelse med Norsk militær tattoo 2022 kommer The Royal Symphonic Band of the Belgian Guides til Hamar!

Norsk militær tattoo 2022 går av stabelen i Oslo Spektrum 16.-18. september. Dette Norges største innendørsshow, med nærmere 850 medvirkende fra hele verden. I år skal noen av ensemblene som deltar, også turnere med konserter.

I den forbindelse for Hamar kulturhus besøk av The Royal Symphonic Band of the Belgian Guides. Dette er et av verdens aller fremste korps, og vi ser fram til et forrykende program med belgisk profil!

Oppvisning med HM Kongens Gardes musikk- og drilltropp
Samme dag som The Royal Symphonic Band of the Belgian Guides har konsert i Hamar, kommer HM Kongens Gardes musikk- og drilldropp til byen. Lokale og regionale korps inviteres til å delta i felles marsj til Stortorget, hvor det blir både oppvisning av HM Kongens Gardes musikk- og drilltropp og felles oppvisning med de lokale deltakerne fra kl 18.