Kirsten Flagstad-salen
Fredag, 2. oktober 2020
18:00-19:20

Gitt den pressede situasjonen, og restriksjonene som er pålagt fra myndighetene grunnet covid-19, ser Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde seg nødt til å avlyse sine konserter 1. og 2. oktober.

Vi håper det blir mulighet for duoen Bjørnov og Sunde å komme til Hamar kulturhus med denne konserten på et senere tidspunkt.

Refusjon av billetter
Dersom du har kjøpt billett på nett, trenger ikke foreta deg noe. Pengene tilbakeføres automatisk til kontoen som var belastet. Vær obs på at det kan gå 3-4 uker før pengene er tilbake på konto, og at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det hende at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Har du kjøpt billetter i automat eller over disk hos Hamar kino, ta kontkat på tlf. 62561850, eller mail: andrea.jensen@hamar.kommune.no

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt, eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, send en mail til post@ebillett.no

-----------------------------------------------------------

Etter halvannet år med tilsyn av dampjernbane, drivhus, slekt, snekke som ikke går, bier på rømmen, tørråte, spinnmidd og taktekking er Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde igjen klare for å lette sine hjerter med nyskrevne sanger fra virkeligheten.