logo

Meny

Øvingsrom og saler

Totalt har Hamar kulturhus 30 øverom og saler i tillegg til fremføringssalene. Her er de akustisk forhold og tekniske installasjoner tilpasset salens bruk. I tillegg har vi en rekke øverom og ensemblerom fordelt på 2 etasjer samt 3 kulturverksteder.

KIRSTEN FLAGSTAD-SALEN
Kirsten Flagstad-salen er storsalen i kulturhuset. Dette er en elegant, fullverdig konsertsal med mulighet for forvandling til teaterscene med snoreloft. I amfioppstilling har salen 498 sitteplasser. Her kan vi også huse 800 stående gjester og  eventuelt 200 sitteplasser på fast øvre amfi. Dette gjør salen meget fleksibel med tanke på ulike konsertarrangement eller teateroppsetninger.


KLUBBSCENE ROLF JACOBSEN
Klubbscene Rolf Jacobsen er en tett og intim sal. Her kan publikum oppleve lokale band og mindre ensembler i sjangere som blues, jazz og visesang. Klubbscenen egner seg også som litteraturscene hvor publikum opplever høytlesning fra ulike forfattere i en avslappet atmosfære.


MULTISAL PAULINE HALL 
Multisal Pauline Hall er en mellomstor sal på cirka 170 kvadratmeter. Salen er bygget slik at den kan benyttes til stort sett det meste – derav navnet Multisal. Med full lys, lyd og AV rigg er salen meget fleksibel med tanke på tekniske løsninger. Salen har ca. 205 sitteplasser i kinooppsett, 150 i amfi og 126 i klasseromsoppsett. Salens beliggenhet i huset gjør den også meget godt egnet til konferanser, mottakelser, større middager, utstillingslokaer med mer.


ANDRE SALER
Korsal Ragnar Røgeberg 
Korpssal Ole Edvard Antonsen 
Teatersal Hulda Garborg
Dansesal Alf Prøysen 

Alle er større saler på mellom 99–160m2.