Highasakite kommer tilbake!

Publisert

De holdt forrykende show for fulle hus i 2022 og 2017. Fredag 20. september kommer Highasakite tilbake til Hamar kulturhus!

Publisert

– Highasakite har et stort og stadig voksende publikum, og billettene til de forrige konsertene ble revet vekk. Vi er svært fornøyd med at et av Norges mest spektakulære band igjen legger Hamar kulturhus på turnélista si, sier kulturhussjef Tor Rullestad.

Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti årene slik som Highasakite – verken fra høyttalerne hjemme i stua eller fra scenen. Med konsertene og live-opptredenene bandet står bak, beviser gang på gang at de troner på toppen som et av Norges viktigste band.


Foto: Maja Moan

“Med Mother beviser Highasakite at de i 2022 fremdeles er et av Norges viktigste band”, sa NRK. “Ingen andre norske artister overgår dette showet” og “Highasakite til nye høyder” er andre overskrifter fa 2022-turnéen. En turné som solgte de 10.000 første billettene på bare 5 timer, og der mange konserter ble utsolgt på få minutter.

Highasakite har blitt et av Norges mest folkekjære band. Albumet Silent Treatment (2014) knuste alle rekorder da det lå 134 uker på VG-lista. Bandet har siden toppet plakaten til alle de store norske festivalene, solgt ut flere arenaer, vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

Nå er forberedelsene til 2024 godt i gang og vi kan knapt vente med å oppleve hvilke planer Highasakite har for oss. Ettersom Silent Treatment fyller ti år i år vil vi naturligvis få høre mye fra dette albumet, men det kommer til å være plass til en rekke av bandet store hits gjennom hele kvelden.

HIGHASAKITE
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: fredag 20. september
Tid: kl 21:00

 

 

Flere fra aktuelt