Kirsten Flagstad-salen
Fredag, 23. oktober 2020
Konserten flyttet fra Multisal Pauline Hall til Kirsten Flagstad-salen. Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Bli med på en akustisk reise gjennom Johnny Cash’s mangfoldige univers når Cash Commitment er tilbake i Hamar kulturhus med sin hyllest til Johnny og June.

Gled deg til høydepunkter - og noen rariteter - fra en rik karriere, fra tidlig rockabilly, via de store countryhitene til de gripende balladene mot slutten av hans liv. Ring of fire, Folsom Prison Blues og Get Rhythm – de kommer alle på løpende bånd, sammen med de uforglemmelige duettene han gjorde sammen med June Carter, og som filmen Walk the Line gjorde til allemannseie – om de ikke var det fra før.

Cash Commitment har høstet lovord fra mange kanter siden den bejublede debutkonserten for to år siden og har spilt for fullsatte kulturhus, kirker og livescener.  Her blir det god stemning hele veien fra Folsom Prison til Jackson!

Forrige konsert ble utsolgt lang tid i forveien, så her kan det være lurt å sikre seg billetter tidlig!

--------------------------------------

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss.
Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Ønsker du servering, tar du plass ved ett av bordene i Passasjen i andre etasje, der en servitør kontakter deg for bestilling. Når du har fått det du ønsker, kan du ta glasset med deg inn i salen. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei til sal.