logo

Meny

Foto: Markus Søgård

 

Starte band? I Hamar musikkverksted får du og ditt band tilgang til fullt utstyrte øvingsrom med trommesett, gitarforsterkere, bassforsterkere, keyboard og sanganlegg.

Gratiskonsert: Turboneger besøkte Hamar kulturhus november 2015 og spilte gratiskonsert under Uhørt-finalen. Foto: Arnfinn Johnsen.

Ung og på jakt etter opplevelser?

Hamar kulturhus har en mengde av aktiviteter å tilby for deg som er ung - om det så er bandøving, dans, musikk, workshops eller konserter.

 

 

Hamar musikkverksted

Spiller du i band og trenger øvingslokale? Hamar musikkverksted tilbyr fullt utstyrte øvingsrom til unge lokale musikere i kjelleren på Hamar kulturhus. Her får du også mulighet til å spille inn dine egne låter i studio og spille konsert på Kulturhusets Klubb Nor-arrangementer.

Les mer om Hamar musikkverksted og finn kontaktinformasjon

 

Klubb Nor

Spiller du i band og ønsker å prøve deg på en scene? Klubb Nor gir unge, lokale musikere og band sjansen til å prøve ut musikken sin foran et publikum, og dele scenen med mer etablerte artister. Klubb Nor arrangeres hver siste torsdag i måneden, og er gratis og åpent for alle.

Du finner alle Klubb Nor-konsertene på våre program-sider

 

Åpen scene - med Stoppested verden

Åpen scene er stedet for å bli inspirert. Enten du sitter i salen eller står på scenen, eller begge deler – her får du vist hvem du er og hva du kan.

Åpen scene er Hamarungdommens egen fremføringsarena. Om du har skrevet en låt, brenner inne med en tekst, driver med dans, akrobatikk, triksing, miksing, film, foto eller kunst. Her får du muligheten til å teste det ut foran et publikum som heier på deg! Klubbscene Rolf Jacobsen i Hamar Kulturhus klar til å ta i mot alle de som har noe å vise frem.

Det stilles ingen krav til ferdigheter annet enn at scenen tas i bruk. Det stilles ingen krav til publikum annet enn å møte alle på scenen med respekt.

Vi du prøve deg på åpen scene? Send e-post til: scene@stoppestedverden.no

 

Kurs og workshops

Kodeklubben Hamar - vår 2017

Liker du teknologi og duppedingser? Da er Kodeklubben Hamar stedet for deg! Kodeklubben er et fritidstilbud der barn og ungdommer leker og lærer med programmering. Her skal barn og unge lære å forstå og beherske sin egen rolle i det digitale samfunnet, og de skal ikke bare bli brukere, men også skapere med teknologien som verktøy.

Påmeldingen til vårens kodekurs i Hamar kulturhus er avsluttet.

Datoer for vårens Kodeklubb-kvelder er:
20. mars (oppstart), 27. mars, 3. april, 24. april (pga påske), 8. (pga fridag 1. mai) og 15. mai.

Følg Kodeklubben Hamar på Facebook for å holde deg oppdatert

 

Verksteder med Stoppested verden

Stoppested verden byr på ulike gratis verksteder til Hamar-ungdommen. Her kan du bli med på alt fra urbant danseverksted, slampoesi, DJ’ing, teater, filmsminke, og en månedlig åpen scene, der alle uttrykk skal få fritt spillerom. Følg med på www.stoppestedverden.no for å holde deg oppdatert på verksteder utover våren

 

Konserter og forestillinger

Hamar kulturhus vil gi unge det ypperste av konserter, forestillinger og arrangement. Hamar kulturhus har blant andre hatt besøk av Marcus og Martinus, Isac Elliot, Unge Ferrari, Tomine Harket, Kristian Kristensen, Kid Astray, Samuel Massie, The Main Level, Maria Mena, og mange flere... Følg med på hamar-kulturhus.no for nye spennende arrangementer fremover.
 

Se her for fullstendig oversikt over programmet

Redd for å gå glipp av noe? Abonner på våre arrangementer på Facebook og hold deg oppdatert om siste nytt!

 

Kulturskolen

Lyst til å lære hvordan spille på fiolin? Eller kanskje du er mer interessert i billedkunst, teater eller klassisk ballet? Bli med i Kulturskolen! Hamar kulturskole er et kulturfaglig kompetansesenter for kommunens innbyggere som gir unge opplæring på strykeinstrumenter, pianospill, billedkunst, teater og klassisk ballett. Skolen har også noen elevplasser for waldhorn, trompet, kornett, akustisk gitar, sang, fløyte, klarinett og saksofon.

Les mer om Kulturskolen og finn kontaktinformasjon

 

Engasjer deg i det lokale kulturlivet

I Kulturhuset myldrer det av mennesker som driver med alt fra kor og korps til teater, dans eller maleklubber. Våre øvingssaler, ensemblerom, kulturverksteder, band- og øvingsrom gjør Kulturhuset til en foretrukket arena for lag, foreninger og frivillige organisasjoner i hele regionen. Kanskje du finner din favorittaktivitet blant alle våre lag og foreninger i huset?

Les mer om husets lag og organisasjoner her