"Valgt det" - En teaterforestilling om menneskehandel

Prostitusjon og menneskehandel er tema, og forestillingen bygger på både offentlige dokumenter og personlige intervjuer med ofre for menneskehandel.

Sted: Klubbscene Rolf Jacobsen
Dato: Torsdag 21. september
Tid:    Kl. 19:00
Varighet: 60 minutter

Gratis og åpent for alle
Målgruppe for forestillingen er særlig ungdom og unge voksne.

GRATIS

Skuespillerne Beathe Frostad og Astrid Elise Sæterøy har jobbet ut fra spørsmålet: «Hva er et fritt valg?» De har lest rapporter, intervjuer, rettsprotokoller, snakket med representanter for menneskehandelgruppa i politiet, krisesentra, hjelpeapparatet, advokater, journalister og ofre for menneskehandel og satt sammen en forestilling, som bygger på fortellinger om mennesker av «kjøtt og blod» - med håp og drømmer.

Disse fortellingene har Frostad og Sæterøy vevd sammen med fakta om menneskehandel til prostitusjon i Norge i dag, og hvordan det som skjer over hele landet hos oss henger sammen med fattigdom, krig og lengsler etter muligheter for et bedre liv. Noen ”vet” hva de går til, men er ikke forberedt på hva det innebærer; «gjeld» til bakmenn, trusler og brutale maktovergrep. Andre blir lokket, lurt og solgt.

Forestillingen gjøres i samarbeid med WILPF Norge og Hamar soroptimistklubb.

Arrangør: Hamar bibliotek

GRATIS