Galleri Hamar kulturhus
Lørdag, 3. November 2018
Oslo Strykekvartett fremfører tre ulike minikonserter. Du kan velge å kjøpe billetter til alle tre (Full pakke) eller kun én eller to av konsertene. Hvis du kjøper "Full pakke" får du tre konserter for prisen av to.

Oslo Strykekvartetts renommé som en av de mest allsidige strykekvartetter, har vært unikt forent med høy kunstnerisk standard og integritet. Vi gleder oss til å møte dem i Galleriet!

Å oppleve klassisk musikk trenger ikke å være lange kvelder i mørke saler. Utvalgte lørdager, midt på dagen, inviterer vi til korte, uformelle møter med klassisk musikk av høy kvalitet i Galleri Hamar kulturhus.

Unn deg et avbrekk i en avslappet atmosfære - stikk innom og nyt klassiske perler fra noen av landets fremste musikere – denne gangen med OSLO STRYKEKVARTETT.

Oslo Strykekvartetts renommé har siden starten i 1991 vært unikt forent med høy kunstnerisk standard og integritet. Ensemblets konserter og CD-utgivelser har gjennomgående fått overstrømmende mottagelse fra publikum og kritikere (bl.a. Kritikerprisen 1999 og Spellemannsprisen 2013). Den særlige forbindelsen til Beethoven har resultert i skjellsettende framførelser av alle hans kvartetter.

Sentrale klassiske og nålevende komponister programsettes med musikk i alle mulige andre sjangre, og unike versjoner av for eksempel Peer Gynt og Tosca gjør alle forventninger om hva en strykekvartett kan og ikke kan grundig til skamme.

Kvartetten har spilt regelmessig på talløse viktige arenaer, som Wigmore Hall, Carnegie Hall, Dortmund Streichquartett-festival, Risør kammermusikkfest, Oslo Quartet Series, Orlando-festivalen, Canary Islands Music Festival, osv. Men kvartetten trives like godt i små rom hvor kammermusikken opprinnelig hører hjemme, og huskonserten er ofte Oslo Strykekvartetts viktigste rom når publikum skal utfordres.

Oslo Strykekvartett består av:
Geir Inge Lotsberg og Liv Hilde Klokk, fiolin / Magnus Boye Hansen, bratsj / Øystein Sonstad cello.

Info om billetter

Serien «Klassiske øyeblikk» er en annerledes måte å oppleve klassisk musikk på. Artisten fremfører tre ulike minikonserter på 20 minutter hver. Du kan velge å oppleve alle tre eller stikke innom for kun én eller to av dem - hvilke «øyeblikk» som passer deg best avgjør du. I pausene blir det servert forfriskninger og litt å bite i.

Én konsert – kr 125 inkl avgift
Full pakke (alle tre konserter) – kl325 inkl avgift (tre konserter for prisen av to)

Konserten er i samarbeid med Sparebank 1 Østlandet.