UNGKAR - en teaterkonsert - Teater Innlandet

Ungkar er basert på Alf Prøysens mangefasetterte tekst- og viseproduksjon, og hadde premiere allerede i 2013. Når den nå spilles i Hamar kulturhus, er det forestilling nr. 100!

Sted: Teater Innlandet scene
Dato: Søndag 1. oktober
Tid:   Kl. 19:30

Varighet:  45 minutter

Få billetter

Ungkar er en teaterkonsert basert på Alf Prøysens mangefasetterte tekst- og viseproduksjon. Viser og kortnoveller blir til sammen en liten historie. En historie om spilledåser, funderinger, ungkarssorger og lykka som går i krok og sving. Noen svinger bråere enn andre.

I en lek med musikksjangre og sceniske uttrykk presenterer Knut Erik Engemoen og Frode Berntzen bredden i Prøysens forfatterskap.

“Aner De ikke alvoret bak det jeg farer med?”
- Alf Prøysen

Pressen har sagt blant annet dette om forestillingen:
Hamar Arbeiderblad, Geir Vestad: Så enkelt og så rått
"...Engemoen fremførte kjente Prøysen-viser så nakent og ekte at det noen ganger virket som en nærmest aldri har hørt dem ordentlig før."

Ringsaker Blad, Ivar Bae: En komplett Prøysentolker
"Engemoen behersker hele registeret, fra den naive, barnlige attityden som innleder det hele...og videre gjennom tekster og sanger som virkelig viser bredden i Alf Prøysens diktning, hele vegen stødig ledsaget av Frode Berntzens gitar" "Sammen med Frode Berntzen serverte Knut Erik Engemoen en Prøysen-forestilling av de store".

Av og med Knut Erik Engemoen | Musiker: Frode Berntzen i en Co-produksjon mellom Teater Innlandet og Engemoen Produksjoner

Få billetter

Hamar Kulturhus