Talentfest - med kommende stjerner

Bli med på feiringen av 70 unge talenter!

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: lørdag 26. august
Tid: kl. 18.00
Gratis inngang

Gratisbilletter hentes i kiosken
hos Hamar kino fra og med
mandag 31. juli kl 16:00

GRATIS

70 unge talenter innen idrett og kunst/kultur fra Innlandet får i år Sparebanken Hedmarks Talentstipend. Flere av talentene medvirker med flott underholdning i tillegg til at alle presenteres. Kveldens programleder er Per Kjelland.

Gratisbilletter hentes i kiosken hos Hamar kino fra om med mandag 31. juli kl 16:00.
Billettene er unummerert. Bor du langt unna, send din bestilling til Hamar kulturhus v/Andrea Jensen på e-post andrea.jensen@hamar.kommune.no. Oppgi navnet ditt og antall billetter. Billettene hentes ved inngangen senest en halv time før arrangementet.

Hensikten med Sparebanken Hedmarks Talentstipend er å bidra til at ungdom innen individuelle idretter, kunst og kultur får utvikle sine talenter. Sparebanken Hedmark ønsker å bidra til stolthet rundt enkeltprestasjoner, utvikle gode forbilder og gi positive assosiasjoner til regionen. Årets 70 stipendmottakere får til sammen 2 millioner kroner.

Se mer om Sparebanken Hedmarks Talentstipend

Arrangør: Sparebanken Hedmark