Stevie Wonder Prosjekt-kor

Damenes Aften presenterer Stevie Wonder. En musikalsk reise med 150 korsangere, solister, gjestesolist Knut Erik Østgård og 8 manns band. Musikalsk ledelse Erland Dalen.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: Lørdag 3. juni
Tid:   Kl.  19:00
Varighet: 90 minutter

KJØP BILLETT

Onsdag 31. mai er det premiere på Damenes Aften sitt nye prosjekt, Stevie Wonder.
150 korsangere, 8 manns band, solister og selveste Knut Erik Østgård fra Return og NRK´s Stjernekamp, vil presentere sanger fra Stevie Wonders musikalske univers. Damenes Aften hadde samme prosjekt med musikk av Queen i 2014 og Abba i 2015. Til sammen har disse forestillingene hatt 12 fulle hus i Kirsten Flagstad salen.

Nå blir det gjenhør med sanger som ”Sir Duke”, ”I wish”, ”You are the sunshine of my life”, "Isn´t she lovely” og ”I just call to say I love you” og mange flere fra Stevie Wonders lange karriere. Mange var sikkert på plass i Vikingskipet da han gjestet Hamar i 2008.

Knut Erik Østgård fra Return vant jo alle Norges hjerter gjennom sin deltagelse i NRK´s Stjernekamp. Nå vil han bruke sin stemmeprakt og sammen med stort kor, tolke noen av Wonders mest kjente sanger.

Damenes Aften og musikalsk leder, Erland Dalen, feirer i 2017 sitt 25 års jubileum.  Koret kan se tilbake 18 julekabareter sammen med forfatteren Knut Faldbakken, en kabaret som har blitt den tradisjon i Hamar. Koret har vunnet flere internasjonale korkonkurranser, holdt en rekke konserter, gitt ut CD´r og blitt et av Norges beste damekor. De siste årene har koret invitert sangere fra Hamar og omegn til prosjektkor, og nå er det altså klart fort å presentere et nytt show med Stevie Wonders musikk.

Ønsker du å kjøpe billetter til en annen dag?

Onsdag 31 mai kl 20:00 (PREMIERE)

Torsdag 1. juni kl 20:00

Fredag 2. juni kl 20:00

Lørdag 3. juni kl 16:00