Familiekonsert med FREDDY KALAS / Support: Elsa & Emilie

Han har tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter. I disse dager er Freddy Kalas aktuell med sommerhiten, «Vibber», og befester sin posisjon om allsangkonge også i 2017. Nå gleder vi oss til han kommer til Hamar og lager familiefest i Kirsten Flagstad-salen.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: lørdag 16. september
Dørene åpner: kl 18:00
Konsertstart: kl 19:00
Varighet: ca 2 timer

Åpent for alle
Barn under 12 år må
ha følge av voksen

På denne konserten selges kun unummererte
billetter, som kan benyttes i vår hovedsal
(ståplass) eller i amfiet (sitteplass). For amfiet
gjelder «førstemann til mølla» og er ikke
mulig å reservere – 172 sitteplasser tilgjengelig.

KJØP BILLETT

På dette arrangementet gjelder Kulturkort for Ungdom - et tilbud fra Hedmark Fylkeskommune som gir ungdom fra Hedmark i alderen 13 - 21 år, med gyldig Kulturkort, rabattert pris. Kulturkort for Ungdom er gratis og kan bestilles her

Den selverklærte «Sjefen for fest», Fredrik Auke, bedre kjent under artistnavnet Freddy Kalas, har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk. Med over 110 millioner avspillinger og den 3. mest strømmede norske artisten i Norge i 2015, kun slått av Broiler og Kygo, kan det se ut til at han har klart nettopp det.

Selv om Freddy først debuterte i romjula 2014, hadde hans stemme allerede blitt hørt millioner av ganger, gjennom duoen Broiler sine tidligere prosjekter som «Vannski», «Afterski», «Bonnski» m.m. Simen Auke i Broiler er lillebroren til Freddy, og sammen har de laget musikk i over 6 år.

I 2015 inngikk Freddy samarbeid med Universal Music Norge og siden den gang har det gått slag i slag med bl.a. den nye juleslageren «Hey Ho» til energiske «Feel Da Rush» og sommerhiten «Jovial», som alle toppet hitlistene. Sistnevnte låt gjorde «jovial» til det mest søkte ordet på google i Norge i 2016.

Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert som ”årets låt” hos Spellemann (2016) m.m. Live gjør han stor suksess med utsolgte konserter land og strand, både i Norge og Sverige.

Freddy Kalas er nå aktuell med sommerhiten «Vibber» og befester sin posisjon som allsangskonge og Sjefen for fest i 2017.

SUPPORT: ELSA & EMILIE
For tre år siden bergtok to 16 år gamle jenter fra Haugesund den norske musikkverdenen. Med sine karakteristiske harmonier og lydbilde, skilte de seg fra alle andre. Debutalbumet «Endless Optimism» fra 2014 ga dem Spellemann-nominasjon, tung spilletid på radio, en rekke store TV-opptredener og plasseringer i filmer og serier. Singelen «Run» fra blant annet serien Skam, er streamet over tre millioner ganger.

Nå er Elsa & Emilie tilbake med ny musikk.

I august slapp 20-åringene første singel fra ”Kill Your Darlings”. “Au Volant” er en mystisk, suggerende låt som lokker en inn og legger tolkningen i lytterens hender. Elsa & Emilie har vokst sammen med musikken, og presenterer et noe mørkere lydbilde. I januar 2017 kom oppfølgersingelen «Chains of Promises» som ble listet på NRK p3 og p1.

Deres andre album «Kill Your Darlings» kom ut 20.januar. Et album fra Elsa & Emilie, skrevet av dem selv og produsert av Kristoffer Bonsaksen fra Propeller Music (Emilie Nicolas, Lugn, Bendik, Highasakite).

«Mens debuten hadde ungdommelig sjarm, er «Kill Your Darlings» en mer moden og voksen produksjon. Lydbildet er «større», og den vokser på deg.» – Øyvind Rønning – Dagbladet.

«Elsa og Emilie synger strålende sammen, med harmonier som høres ut som de er søsken. Stemmene legger seg fint over et storslått, dunkelt og stemningsfullt syntetisk lydbilde, produsert av Kristoffer Bonsaksen” – Geir Rakvaag – Dagsavisen.

Med et nytt, bunnsolid album, en rekke viktige festivaler og konserter samt internasjonal interesse ligger alt an til at Elsa & Emilie skal bergta både den norske og den internasjonale musikkscenen igjen.

Arrangør: Hamar kulturhus i samarbeid med Kulturkort for ungdom

KJØP BILLETT

Vi gleder oss til å få besøk av Freddy Kalas lørdag 16. september!

Elsa & Emilie stiller som support denne kvelden. Foto: Stian Andersen

Hamar Kulturhus