25. oktober 2024

Low-Fly Quintet

Low-Fly Quintet er kjent for å blande ny og gammel jazz på en sømløs måte som skaper en forbindelse mellom fortid og nåtid i uttrykket. Med sitt fokus på akustisk og intim formidling kommer de til Kulturhuset for å dele et utvalg låter fra sine tre plateutgivelser.

Low-Fly Quintet har base på Hamar. Kvintetten lar seg inspirere av jazzmusikk fra første halvdel av 1900-tallet når de skriver musikk. Med fokus på akustisk og intim formidling, fremfører kvintetten musikken sin på små og store scener, og de har rykte på seg å være et jazzband som overrasker. 

Kvintetten har tre utgivelser bak seg; «Stop for a While» (2017), «Winter Love Song» (2019) og «Tankepalass» (2023), som fikk gode kritikker både i Norge og i utlandet. Alle er gitt ut på det anerkjente jazzlabelet Losen Records. Denne kvelden får du høre et utvalg fra alle tre utgivelsene.

Plateslippkonserten i Hamar i 2019 (da journalister fremdeles anmeldte) fikk terningkast 6:
«Høye forventninger var med det overgått, og det er bare å glede seg til neste gang kvintetten går på scenen» / Hamar Arbeiderblad 

Sitater fra andre konserter:
«Det er ikke hverdagskost å få nye låter pakket inn i papir fra førkrigstida, men denne gjengen gjør det, og de gjør det bra.»  / Oppland Arbeiderblad konsertanmeldelse om konsert på Gjøvik

«Low-Fly Quintet (..) leverte en bunnsolid jazzkonsert (…) Applausen ville ikke stanse, og det ble et ekstranummer etter ekstranummeret, også. / Arbeidets rett etter konsert i Tynset Kulturhus.

Billetter

Fredag 25. oktober 2024
Kl 20:00—Kl 21:30
Ledige billetter
>
Sal:

Klubbscene

Arrangør:

Low-Fly Quintet

Dørene åpner:

Kl. 19:00 / Baren er åpen

Se også

Se hele programmet

>