Kirsten Flagstad-salen
Onsdag, 10. august 2022

Geirr Lystrup feirer i år femti år som grammofonartist. Nå blir det jubileumsfest med Geirr Lystrup og OI!: LYDEN AV LYSTRUP

Lystrup har siden platedebuten 1972 med Ti på taket og Måltrostblues vært en av Norges mest produktive visesangere. Han har utgitt mer enn 30 soloalbum, laget flere musikkteaterstykker, en rekke bøker og har mottatt 5 Spellemannspriser.

Sammen med ORKESTER INNLANDET byr han nå på sine mest kjente sanger: Honninghumla, To tanter dansar tango, Vinden spør, Vals skal bli, Bestefar og Sommar i september.

Mellom visene spiller Atle Sponberg og OI! freske tangolåter fra sin nyeste CD Tango 4Strings.
Spellemannsprisvinner Atle Sponberg er kunstnerisk leder for Orkester Innlandet og er en mangestrenget artist. Tangoen som uttrykksform har lenge ligget Orkester Innlandets kunstneriske leder, fiolinisten Atle Sponberg, spesielt nært.

– Tangoen kan være intens, sentimental, sensuell og lidenskapelig, men også aggressiv, rå og smertefull – både komplisert og enkel på samme tid, sier Sponberg.

Gjestemusikere er Ole Gjøstøl, piano og Børre Flyen, trommer.