Julerosen, Steinerskolens julekonsert

Julerosen - er et vakkert musikalsk eventyr med musikk av Malte Winje, fremført av elevene på Steinerskolen.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: Tirsdag 12. desember
Tid:    Kl. 18:00
Varighet: ca. 2 timer inkl. pause

Gratis -
Ingen billettreservasjon - "førsteman til mølla" i døra ved innslipp

GRATIS

Julerosen” er et nykomponert musikalsk eventyr basert på Selma Lagerløf sin fortelling om den første julerosen som blomstret dypt inne i Göingeskog, på selveste julekvelden.
Rundt 200 elever fra alle trinn på Steinerskolen vil synge, danse og formidle denne sterke historien om vennskap, svik, forsoning, og troen på de store og små drømmene. De vakre melodiene til Malte Winje gir fortellingen en karakteristisk og tidsrelevant dimensjon. Forestillingen åpnes med en dansende interpretasjon av Inger Hagerups dikt: ”Vær utålmodig, menneske”. Julestemningen kommer lett når også Lucia gjør sitt inntog, både på samisk og på norsk, og lyset bestemmer seg til slutt for å seire over mørket.

Steinerskolen på Hedemarken:
Skolen består av både grunnskole, ungdomsskole og et videregående trinn. Spesielt for skolen er at vi jobber etter en inkluderingsmodell for psykisk funksjonshemmede som kalles «skole i skole».

Musikk: Malte Winje. Komponist, musiker og kulturskolelærer i Stange, Løten og Hamar

Tittelbilde: Anne Tove Ø. Mygland. Billedkunstner og lærer

Prosjektet er støttet av Hamar kommune

Arrangør: Steinerskolen på Hedemarken