Natt i Betlehem - med Solveig Slettahjell

Siden Solveig Slettahjell for ni år tilbake dro til Fødselskirken for å spille inn det siden kritikerroste albumet «Natt i Betlehem», har hun hvert år gitt et eksklusivt antall julekonserter. I Kulturkirken Jakob i Oslo har dette blitt en tradisjon som hvert år samler fulle hus. Nå kommer endelig Solveig og «Natt i Betlehem» til Hamar.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: søndag 10. desember
Tid: kl 18:00
Varighet: 90 min uten pause

KJØP BILLETT

Sammen med pianist Tord Gustavsen og trompetist Sjur Miljeteig, tolker Solveig Slettahjell julesangene med en intensitet og innlevelse bare hun kan levere.

Blant repertoaret finner vi «Stille natt», «Deilig er jorden», «Jeg synger julekvad» og «Kling no klokka», men også mindre kjente julesanger som den tradisjonelle amerikanske "Sleep Holy Babe" og "Å kunne jeg bare bli barn igjen" av Sigurd Lunde og Karl Marthiniussen.

Aftenposten skrev i sin anmeldelse at de tre musikerne utviser en dyp følsomhet for julens budskap.

«Musikken er neddempet, både andaktsfull, skjør og høytidelig.
Dette er musikk til ettertanke og refleksjon.» Aftenposten

Konsert + julebord

Lag en ekstra hyggelig helaften med middag i Café Valuta før eller etter konserten! Kjøp billettpakke med 2-retters julemiddag* og billett til kun kr 790,- inkl. avg.

*Valgfrihet fra Kulturmeny med innslag av tradisjonell jul.

Når du har kjøpt billettpakke med middag og forestilling vil du motta en e-post fra Café Valuta med mer informasjon om bordbestilling.

For mer info om meny eller bordreservasjon ta kontakt med
Café Valuta på tlf 48 32 43 24 eller e-post post@cafevaluta.no

KJØP BILLETT