Multisal Pauline Hall
Lørdag, 23. Februar 2019
Fra 3 år
Gratisbilletter hentes i kiosken på Hamar kino

Lørdagsbarn er serien som gir de minste små og store kulturopplevelser helt gratis i Multisal Pauline Hall. Denne lørdagen blir barna tatt med på en eventyrlig reise inn i H.C. Andersens magiske verden.

Lotte og Elias går i samme barnehage, men i forskjellige avdelinger. De er verdens beste bestevenner - i hvertfall mesteparten av tiden.

Vi blir med på deres reise gjennom lek og sang, hvor de besøker H. C. Andersens eventyrlige rike, og vi får stifte bekjentskap med historiene om Den stygge andungen, Den standhaftige tinnsoldat, Prinsessen på erten og Det er aldeles sant (En fjær blir til fem høns). Her får vi bli kjent med Lotte og Elias – og ikke minst noen av de mest kjente eventyrene til H. C. Andersen.

«En fantastisk forestilling!..Stykket og skuespillerne viser et høyt nivå og kan virkelig anbefales!»
-Tangen barnehage

Arrangør: Hamar bibliotek og Hamar kulturhus

BILLETTER:
Gratisbilletter hentes i kiosken på Hamar kino fra lørdag 9. februar kl 13:00. Billetter må hentes ut innen fredag 22. februar.

Vi ber om at avhentede billetter som ikke vil bli benyttet, straks leveres tilbake til Hamar kino.