Kirsten Flagstad-salen
Onsdag, 6. Juni 2018
19:00-21:00
Konsertvarighet: 2 timer inkl. 30 minutter pause.

Vi ønsker stolt velkommen til en konsert der vi presentere noe for en hver smak, både høyt og lavt i tempo og lydbilde, på tvers av sjangere og stilarter, og i ulike band, vokal- og instrumentgrupper. Backet av Kulturhusets dyktige lys- og lydfolk skal vi lage et supershow!

Musikklærerstudentene inviterer til vårkonsert!

Lærerutdanningen ved Høgskolen i Innlandet har en lang historie, og helt siden Hamar Seminarium ble stiftet i 1867 har musikk vært en stor del av utdanningen og hverdagen til studentene. Musikklærerutdanningene tiltrekker seg positive, entusiastiske og flinke studenter, som bidrar sterkt til det gode miljøet på Høgskolen. Gjennom årene har studentene etablert to flotte konserttradisjoner: Vinterkonserten, som i år ble holdt i Hamar teater, og Vårkonserten, der studentene også i år får anledning til å spille, synge og underholde publikum i selveste Kirsten Flagstad Sal i Hamar Kulturhus. På Vårkonserten er alle musikklærerstudentene delaktige i det vi håper skal bli vårens musikalske høydepunkt, både for publikum og musikere.

Prosjektleder Mina Ringlund fra Toten sier følgende om konserten:
"Det blir så bra! Det blir stor variasjon på mange måter, med forskjellige musikalske uttrykk, små og store ensemble, og folk med bred og helt ulik bakgrunn på scenen. Vi tror det blir en konsert du virkelig blir glad for at du gikk på!"

Hvorfor skal folk komme å se denne konserten?
"Jeg vet at dette blir en konsert der alle kan trives, og høre låter de kjenner til fra før og er glad i, samt noe nytt.  Vi er en gjeng med store ambisjoner, og vi har svært mange dyktige musikere og formidlere på musikklærerutdanninga, som vil gjøre kvelden helt glimrende."

Hva er det du gleder deg til?
"Jeg gleder meg til at vi avgangsstudenter får muligheten til å markere avslutningen av vår utdanning med en konsert i kulturhuset, sammen med resten av musikklinja. Det er noe jeg virkelig ser frem til. Nå skal vi vise Hamar hva vi er lagd av!"

 

Arrangør: Musikklkærerstudentene ved Høgskolen i Innlandet