Kirsten Flagstad-salen
Torsdag, 10. Mai 2018
Varighet: Ca. 2 timer, ingen pause.

Toneheim Folkehøgskole inviterer til avslutningskonsert 10. og 11. Mai. Det blir musikk i alle sjangre, og vi kan garantere en konsert proppfull av spilleglede.

Tonus Termina - Toneheim Avslutningskonsert 2018
En gjeng med unge musikkstudenter er på klassetur til de Aeoliske øyer i Hellas. De greske gudene i 2018 har tilpasset seg det daglige liv, og vi har derfor fått Internettio, guden av internettet, Tastaturia, gudinnen av datamaskiner og smarttelefoner, og ikke minst Spotifyzio, guden av streamet musikk.

Musikkguden Apollo går ikke så godt overens med Spotifyzio. Apollo mener menneskene har mest glede av å spille musikk selv, mens Spotifyzio ønsker at menneskene kun skal lytte til musikken. Spotifyzio velger dermed å stjele Apollos dyrebare lyre, kilden til all musikk. Det er opp til musikkelevene å finne den igjen, slik at verden får musikken tilbake!

Det er også gratis foajekonsert fra kl. 17:00 begge dager.