logo

Meny

Åse Kleveland

Den musikalske bredden har vært Åse Klevelands adelsmerke siden hun som 16-åring platedebuterte og markerte seg på Ti i skuddet-listene, med «A Hard Rain's A-gonna Fall» av Bob Dylan. Nå utfordrer hun seg selv på nytt, og lover «minst 25 prosent mer Åse Kleveland» i sjangerbredde og uttrykk.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: fredag 13. oktober
Tid: kl 19:30

KJØP BILLETT

En musikalsk reise med Åse Kleveland
Fra Händel, Dylan og Grand Prix til Ballade, David Bowie og nye låter. Med seg på turnéen har hun et musikalsk stjernelag av et band. Men før den folkekjære artisten skal ut på en etterlengtet turne skal hun delta i en rekke Juleshow med Penthouse Playboys for utsolgte hus på Rockefeller. Her deltar hun for tredje gang med høy glamfaktor og rock´n roll.

I januar 2017 er artisten deltaker i seerfavoritten Hver gang vi møtes på TV2, hvor hun fremfører artistvenners låter for første gang, på sin helt egen måte. Sangene vil publikum få høre live når Åse - i starten av mars - drar på turné med en sterkt personlig konsertforestilling. En musikalsk reise fra 1965 til 2017.

Etter at Åse Kleveland på nytt tok på seg gitaren og ga musikken fokus, har responsen vært overveldende og varm. Fra Piknik i Parken festivalen med The Die With Your Boots On band, fredskonsert på Youngstorget, Notodden Bluesfestival, Hyllest konsert til David Bowie, Fritt Liv med Raga Rockers eller i borggården på Baroniet i Rosendal.  I 2017 blir det full fart fremover for Åse. 

Velkommen til en variert og musikalsk reise med en av våre aller største artister.
 

KJØP BILLETT

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50