Multisal Pauline Hall
Onsdag, 30. Oktober 2019
15:00-17:00

Vi heier på økt mangfold og inviterer deg til en annerledes og inspirerende ettermiddag med AFTER WORK Innlandet.

Her er det har samlet et herlig knippe med bedrifter som gir konkrete tips og råd for hvordan få suksess med mangfold i din bedrift. Hit kommer også seriegründer Aiman Shaqura for å holde fordrag om hvordan han har opplevd sukess med mangfold i egne og i andres bedrifter. Et foredrag som garantert vil gi masse inspirasjon og verktøy til å lykkes med mangsfoldsarbeidet i din bedrift.

Seriegründer Aiman Shaqura gikk fra å pusse sko, pante flasker og selge julenek fra dør til dør som liten guttunge, til etterhvert å gründe flere selskaper med en total omsetning på over 100 millioner kroner løpet av få år.
Til tross for manglende skolegang i ung alder, er han i dag utdannet siviløkonom fra England, mental trener og har spesialisert seg på snuoperasjoner. Aimans hjertesaker er innovasjon og sosial bærekraft.

Han står blant annet bak Norges største inkluderingsdugnad, Give a Job, sammen med Arne Hjeltnes, Startup inkubatoren Charge og flere andre tiltak som har fått internasjonal oppmerksomhet av FN og Europarådet.

I tillegg til Aiman får du inspirasjon av IKEA som ser mangfold og inkludering som det eneste rette, møt regissør av filmen «fra flyktning til gründer» Ingrid Stenersen, vær med på utviklingen og hør forventningene fra fremtidens arbeidstakere.

Therese Slob forteller om PS Dance og deres arbeid med mangfold gjennom danseforestillingen HELLO. Nav kommer til AFTER WORK for å orientere om smarte ordninger for de som ønsker mangfold i sin bedrift, og bli inspirert av NHO som understøtter det faktum at mangfold er lønnsomt.

Vi er også så heldige å få besøk av Hamars nye kommunektør Christl Kvam som etter mange års erfaring som toppleder vil snakke om hvorfor VI må lykkes med mangfold.

Dette vil du ikke gå glipp av! Arrangementet er gratis, men meld deg på her 

Det serveres enkel fingermat fra Volum – baren er åpen. Ta med deg kollegaer og kom til AFTER WORK Innlandet!

Arrangører: Hamarregionen utvikling og reiseliv, Hamar bibliotek, Likestillingssenteret, NAV og NHO.