Kirsten Flagstad-salen
Tirsdag, 10. September 2019
Billetter slippes fredag 16.08. kl. 10:00. Konserten er i sittende amfi, ingen aldersgrense.

Astrid S er de siste årene etablert som en av Norges aller største artister. Med over 1 milliard streams og utsolgte konserter over hele verden, regnes hun nå med i rekken av norske artister som har vunnet et stort internasjonalt publikum. Nå besøker hun Hamar kulturhus før hun legger ut på sin "Stripped Down tour".

I år har Astrid sluppet mye ny musikk, men spilt svært få konserter.

I september har hun bestemt seg for å gjøre noen få eksklusive konserter i et helt spesielt format. «Stripped Down tour» er en turné hvor Astrid og musikerne presenterer låtene hennes i en mer nedtonet og akustisk drakt.

Dette blir en helt unik og magisk konsertopplevelse hvor publikum kommer tett på Astrid.

I mai slapp Astrid S den akustiske låten "The First One", en svært vakker ballade der hennes karakteristiske stemme kommer til sin rett sammen med gitar og cello. Låten er en smakebit av hva publikum kan glede seg til på Astrids konserter denne høsten.

I tillegg til konserten i Hamar kulturhus gjøres det kun 3 konserter i Norge, før turneen fortsetter i USA og Europa.

Velkommen til en eksklusiv og magisk aften, med en av våre beste live artister!

OBS: Konserten er i sittende amfi. Ingen aldersgrense.